ESOF 2014

Pitch til European Science Open Forum 2014

I 2013 var jeg en del af det hold i Datagraf der lavede pitch til European Science Open Forum, der skulle afholdes i Carlsberg Byen.

ESOF 2014

I 2013 var jeg en del af det hold i Datagraf der lavede pitch til European Science Open Forum, der skulle afholdes i Carlsberg Byen.

I 2013 var jeg en del af det hold i Datagraf der lavede pitch til European Science Open Forum 2014, der skulle afholdes i Carlsberg Byen.

Alle Datagrafs kreative kompetencer indgik i pitch-forløbet. Vi havd et hold der udelukkende arbejdede på det samlede koncept, et hold til fysisk medie som plakater, skilte og brochurer, og et hold på den digitale del, som skulle veje meget under konferencen.

Jeg stod for alle de digitale mockups og var med til at udtænke hvordan forums-app’en og social medier skulle have en aktiv rolle i afvikling, oplysning og ikke mindst vidensdeling på tværs af videnskabelige faggrupper.

Desuden var jeg med til at lave konceptillustrationer, der skulle vise hvordan udsmykning og indretning af de forskellige områder ville se ud. Dette involverede bl.a. fotos af de forskellige haller og lokaler, som skulle efterbehandles ved hjælp af 3D-software og Photoshop.  I galleriet forneden er der bl.a. en tidsforløbvideo, der viser hvordan en af illustrationerne blev udarbejdet på få timer. 

Valby Langgade 99, 2. 214 | 2500 Valby | Danmark

Tlf. +45 2557 1288 | digitaldesigner@martinsundstrom.dk