Ansøgning

Jeg søger job.

Jeg drømmer om at arbejde sammen med fagfolk, der brænder for høj kvalitet og æstetik. Er det din virksomhed?

Jeg har primært arbejdet som web designer, men har også haft titler som digital designer, grafisk designer, UX designer, fotograf, videograf, digital projektleder og product owner. Det har givet mig en en holistisk tilgang til faget og branchen, og en enorm kompetenceværktøjskasse.

Som designer arbejder jeg struktureret og metodisk. Jeg er tilhænger af Dieter Rams’ “10 Principles of Good Design” og jeg forsøger at benytte hans fremgangsmåde med hver løsning. Jeg elsker at løse komplekse kommunikations­opgaver hvor brugerflader skal både fungere og informere.

Jeg er samtidig entusiastisk om standardisering af processer der kan effektivisere arbejdsgange og lette hverdagen for en afdeling.

I skal ansætte mig fordi jeg forstår at prioriterer jeres kunders loyalitet og tilfredshed. Jeg forstår at når man leverer noget der giver sine kunder værdi, giver det en selv værdi. Det kvalitetsniveau i er kendt for skal ikke alene bevares, det skal udvikles.

Jeg har haft en lead-rolle i 3 år, hvor jeg havde det daglige ansvar for et hold på 10 udviklere som Product Owner på et softwareprodukt. Jeg har arbejdet med Adobe-programpakken siden 1996, er skrap til musik, lyd, foto og video. Og så taler jeg engelsk som en indfødt, grundet min opvækst i London.

Jeg er 45 år. Jeg beskriver mig selv som udadvendt og menneskeglad. Jeg bor i Valby med min kone og datter. I min fritid bygger jeg elcykler og elsker at fotografere. Jeg har en fortid som Heavy Metal sanger og musikproducer, og musikken fylder stadig meget i mit liv.

Skal vi tage en snak?

Så ring til mig på
25 57 12 88
eller udfyld denne formular: