Foto & Video

Inspiration

Jeg begyndte at fotografere i 2010. Først var det et forsøg på at gøre mig uafhængig af stockfotos til mine projekter og opgaver, men på meget kort tid blev det en hobby. Når man først i gang med et digitalkamera, er video et naturligt sidespring.

Jeg tager primært UrbEx fotos (Urban Exploration) da det stilmæssigt passer til mine musikrelaterede designopgaver som fx. pladecovers. Som en naturlig udvikling begyndte jeg også at lave bandfotos, koncertfotos og musikvideoer.

Mine evner som fotograf er også blevet benyttet på diverse arbejdspladser gennem årene, til fx. arrangementer, produktfotos og lignende, men især også til produktion af video. 

Urban/Exploration

Bandfotos & Livefotos

Produktfotos

Videoproduktion

Datagraf - Mød dit medlem (Care Danmark)

Til Datagrafs store seminar om medlemskommunikation “Mød dit medlem” lavede jeg i samarbejde med Raket Film nogen optagelser der skulle sætte foreningsmedlemerne i fokus. 

Datagraf - Video Invitationtil konference

Da Datagraf skulle indkalde deres kunder og andre foreninger til seminaret “Mød Dit medlem” lavede jeg denne videoinvitation med vores direktør.

DGI - Videokursus til medlemmer

Her er et uddrag af et kæmpe videokursus jeg udarbejdede for DGI. Udover det 30 afsnit lange kursus turnerede jeg Danmark rundt og afholdte workshops for DGIs forskellige lokalforeninger. 

Aller-How to use Templafy templates (Engelsk voiceover)

I denne video kan man høre min engelske speak, der bruges til at præsentere Allers medarbejdere for noget software de skulle lære at benytte. 

Musikvideo

Urkraft - Well Intentioned Sons (2021)

Jeg skullelave musikvideo til Urkraft’s første single siden bandet blev gendannet. Desværre kunne vi ikke mødes grundet COVID. Jeg gav derfor bandet simple instruktioner så de selv kunne optage sig med mobiltelefon, og klippede dette sammen med effekter. 

Urkraft - Uforskyldte Sår (2022)

Urkraft’s illustrator sendte mig en Photoshop-fil af deres nye pladecover, og med Photoshop fik jeg lavet en simpel animeret cover til deres YouTube kanal.

Miners Outfit-Through Your Skin (2017)

Da Miners Outfit skulle optage video til deres single “Through Your Skin” ledte de efter et stort betonrum uden forstyrrelser fra trafik og vejr, hvor vi kunne bruge en hel dag på indspilning. Kun få uger før Postcentralen ved Københavns Hovedbanegård skulle rives ned, lykkedes det mig at indgå en aftale med nedrivningsfirmaet og fik tilladelse til at optage musikvideoen.

Pat B & Meller-Den Du Er (2012)

I 2012 lavede jeg min første musikvideo til Pat B og Meller. Jeg vil for evigt være taknemmelig over for Pat B for at presse på og overtale mig til at give det et forsøg, uden at jeg nogensinde havde prøvet det før. Graffiti af Dune310 og Katz. 

Skal vi tage en snak?

Så ring til mig på
25 57 12 88
eller udfyld denne formular: