Nordic Smart Home

Kunde:
Nordic Smart Home
Opgaver
Tags
Da jeg først tog kontakt til startup-firmaet Safelii, søgte de en digital designer med UX erfaring. De forhandlede gadgets, der gjorde det muligt at kontrollere elektriske enheder i hjemmet fra en app. 

Udkast til branding guide

Under mødet blev jeg præsenteret for hvad der var et interessant produkt og koncept. Da jeg var reelt interesseret i at arbejde fuldtid for dem, aftalte vi at jeg ville lave udkast til ny identiet for firmaet, baseret på et nyt navn de have i tankerne “Nordic Smart Home”.

Efter en uge sendte jeg et “first draft” på et designmanual, med nyt logoforslag. Der var også et udkast til forside på nyt website, der allerede var online til at kigge på. 

Desværre ville der gå nogen måneder før de kunne ansætte mig, og forventede i mellemtiden at jeg arbejde gratis for at hjælpe firmaet i gang, mod lovning om en bonus. Jeg takkede nej til jobbet, men er ret stolt af mit udkast til branding manual, som de er blevet tilbudt at købe.

Cookies

OM NOM NOM!!! Hands off! I dont't share my cookies!