Hej, mit navn er Martin Sundstrøm.

Jeg har været i den digitale design branche siden 1998. 

Jeg fik min professionsbachelor i multimediedesign i 1998, og har siden arbejdet på alt fra små lokale til store multinationale bureauer, der beskæftiger sig med design og markedsføring på tværs af trykte og digitale medier. I min karriere har jeg været web designer, projektleder, kundekoordinator, grafisk designer, fotograf, videograf, og user experience designer. Jeg har også afholdt foredrag om digital kommunikation og undervist i lavpraktisk videoproduktion.

Branchen benytter i dag ret specialiserede titler. Min erfaring og kompetencer betyder at jeg ikke finder mig tilpas i de snævre jobbeskrivelser, og jeg har derfor valgt at blive selvstændig, så jeg kan bruge flere af mine kompetencer på samme tid. Det er mere personligt belønnende at arbejde direkte med mine kunder. Fokus på deres tilfredshed motiverer mig, i stedet for at gå balancegang mellem min arbejdsgivers omsætning og kundernes budget. Godt design kræver kærlighed og fordybelse.

Du skal vælge mig til dit næste projekt...

…fordi jeg har arbejdet med mange forskellige typer af medier og kommunikationsformer, giver det mig den særlige fordel, at jeg kan se mulighederne for sammenspil, som andre ikke kan.

I mange tilfælde er jeg i stand til at udføre arbejdet uden brug af eksterne leverandører. Det betyder en bedre helhedsoplevelse for din målgruppe, da der stilmæssigt er en rød tråd, og alle dele er skræddersyet til at passe sammen i en helhed.

Skulle der være behov for eksterne leverandører, har jeg siden 1998 opbygget et netværk at dygtige konsulenter med mange specialer, der kan være med til at løfte opgaverne.

Kunder jeg har arbejdet for, både som selvstændig, og i forbindelse med ansættelse hos Siteworks, Stibo Zone og Datagraf:

Mit CV

Cookies

OM NOM NOM!!! Hands off! I dont't share my cookies!