Hej, mit navn er Martin Sundstrøm.

Jeg har været i den digitale design branche siden 1998. 

Jeg opnåede min professionsbachelor i multimediedesign i 1998 og har siden arbejdet på alt lige fra små lokale virksomheder til store multinationale bureauer. Jeg har beskæftiget mig med design og markedsføring på tværs af trykte og digitale medier. I løbet af min karriere har jeg beklædt forskellige roller som webdesigner, projektleder, kundekoordinator, grafisk designer, fotograf, videograf og user experience designer. Derudover har jeg holdt foredrag om digital kommunikation og undervist i lavpraktisk videoproduktion.

Branchen anvender i dag meget specialiserede titler. Min erfaring og mine kompetencer betyder, at jeg ikke føler mig hjemme i snævre jobbeskrivelser. Derfor har jeg valgt at blive selvstændig for at kunne anvende flere af mine kompetencer samtidigt. Det er mere personligt givende for mig at arbejde direkte med mine kunder. Min motivation stammer fra fokus på deres tilfredshed samt det, der har værdi for kunden. Godt design kræver kærlighed og fordybelse.

Defor skal i vælge mig...

Min omfattende erfaring med design og produktion med forskellige medieformer og kommunikationskanaler, giver mig en unik evne til at opdage synergier og muligheder, som andre måske overser.

Mit særlige kendetegn er evnen til at udføre opgaver uden behov for eksterne leverandører, hvilket resulterer i en sammenhængende og skræddersyet oplevelse for din målgruppe. Dette sikrer en rød tråd i stil og en helhedsorienteret tilgang, der øger det overordnede indtryk.

Hvis der er behov for eksterne leverandører, har jeg opbygget et netværk af erfarne konsulenter siden 1998, der dækker mange specialer og kan bidrage til opgaveløsningen.

Mit CV

Kunder jeg har arbejdet for, både som selvstændig, og i forbindelse med ansættelse hos Siteworks, Stibo Zone og Datagraf:

Cookies

OM NOM NOM!!! Hands off! I dont't share my cookies!