Unit Shifter Records

Kunde:
Unit Shifter Records
Opgaver
Tags
Jeg har spillet i 3 forskellige bands med Søren Lemmike, så da han fortalte at han ville starte pladeselskabet Unit Shifter, og udgive elektronisk musik, var det helt naturligt at levere selskabets logo og endda et pladecover til ham.

Logo

Pladeselskabets navn “Unit Shifter” kommer fra en Nirvana sang (Radio-Friendly Unit Shifter). En enhed i dette tilfælde er en plade, og “shifting” er slang for at sælge.Frem for at fokusere på plader og salg, skulle ideen om en “enhed” være kernen i logoet.

Jeg ville gerne lave noget meget geometrisk inspireret af “brutalist” arkitektstilen. Samtidig vill jeg gerne koge det ned til noget der var en sand “unit”, som en kasse eller en pixel. Jeg arbejdede perspektiv og geometri igenne i 3D, imens jeg afprøve forskellige løsninger, og kom til sidste frem til det endelige logo.  

Udviklingen af et logo, der skulle symboliserede en "unit".

Pladecover til første udgivelse, samlingen "Compilation One"

Da logoet var godkendt, påbegyndte jeg design til 12″ vinyl cover. Fordi at logoet var i brutalist-stilen, tog jeg en aften mit kamera, og cyklede ud til højhuset Domus Vista i Valby. Ved hjælp af et kraftigt Zoom-objektiv lykkedes det at tage nogen nattebilleder, hvor bygningens perspektiv næsten blev ortografisk (uden perspektiv dybde). På denne måde fik jeg fotoets farver og vinkler til at passe perfekt sammen med logoet. 

Cookies

OM NOM NOM!!! Hands off! I dont't share my cookies!