Urkraft er et af Danmarks længst eksisterende dødsmetal bands, og har gennem årene været på internationale pladeselskaber som Cartel Media og EarAche Records.

Et tilfældigt møde

Jeg hørte Urkraft live på Stengade 30 i 200, da mit eget band skulle spille samme aften. De spillede fantastisk, og jeg besluttede mig for at hjælpe dem med at hæve niveauet på deres merchandise og grafiske design.

I løbet af de næste 15 år har jeg såvel optaget en demo for dem, lavet flere pladecovers, t-shirts og musikvideoer. Bandet opløste i 2023 efter en næsten 25 år lang karriere.

Grafisk design og foto

Nogen af de album covers, t-shirts, illustrationer, logo designs, og bandfotos jeg har udført for bandet. 

Animation af pladecover (2020)

Da albummet “The True Protagonist” var på trapperne i 2020, fik jeg tilsendt et pladecover illustreret af Morten Grønnegaard, som skulle sættes i bevægelse med baggrundsmusik som promotion materiale på sociale medier.

Illustrationen var udført digitalt, men de forskellige komponenter var ikke skilt ad i lag, så jeg måtte fritlægge skelethånden med kniven, og selv fylde hullerne ud så animationen kunne laves. 

Album teaser trailer (2018)

Bandet genforenede i 2019 efter flere års pause, og jeg blev hyret til at lave interviews med medlemmerne under optagelse af det nye album, samt lave en trailer til brug på sociale medier, der skule gøre deres gamle, såvel som  potentielt nye fans, klaar over at bandet var tilbage.

Cookies

OM NOM NOM!!! Hands off! I dont't share my cookies!