En blandet samling videoer, jeg har optaget og redigeret gennem de sidste 10 år.

Datagraf: Mød dit medlem

Datagraf - Mød dit medlem (Care Danmark)

Til Datagrafs store seminar om medlemskommunikation “Mød dit medlem” lavede jeg i samarbejde med Raket Film nogen optagelser der skulle sætte foreningsmedlemerne i fokus. (Arbejdsgiver: Datagraf)

Datagraf - Video Invitation til konference

Da Datagraf skulle indkalde deres kunder og andre foreninger til seminaret “Mød Dit medlem” lavede jeg denne videoinvitation med vores direktør. Jeg lavede optagelse, lyd og redigering. (Arbejdsgiver: Datagraf)

Diverse

Motion Graphics til Landsforeningen Af Menighedsråd.

Animation af logo, leveret som semitransparent video, der nemt kunne lægges oven på alle foreningens videoer på sociale medier, som intro. (Arbejdsgiver: Datagraf)

Dansk El-forbund: Husk din pause app demo

Til Dansk El-Forbund designede jeg en app “Husk Din Pause” som skulle minde elektrikere om den overenskomstbestemte pause, der skal være imellem arbejdsopgaver. Det var af sikkerhedsmæssige grunde vigtigt at man som elektriker huskede at holde øje med hvor mange timer man har arbejdet og holdt pause, for at man kunne bevare fokus, især når man arbejder med elektricitet. (Arbejdsgiver: Datagraf)

Foredragsoptagelse for organisation

Anne-Camilla Nielskov driver den frivillige sociale organisation “Fri Af Misbrug” og havde brug for en video af et af hendes foredrag. Med mikrofoner, flere kameravinkler, og indskudte billeder fra PowerPoint-præsentationen, kunne videon være til hlælp og oplysning til pårørende af misbrugere, der ikke havde mulighed or at deltage. 

Engelsk voiceover til instruktionsvideo for Aller Media

I denne video kan man høre min engelske speak, der bruges til at præsentere Allers medarbejdere for noget software de skulle lære at benytte. Jeg taler flydende engelsk grundet min opvækst i London, og det kan være en fordel hvis man fx. skal annoncere på internettet til kunder uden for Danmark. (Arbejdsgiver: Datagraf)

Stemningsvideo "loop" til brug på hjemmeside

En simpel, kort lille video af nogen blomster og bier, der kan bruges som stemningsvideo, der kan skabe bevægelse på en hjemmeside. Optaget med makroobjektiv. 

Anklagemyndigheden: Vi er i fokus

Til Anklagemyndigheden skulle der præsenteres en video, der ville blive vist til årsmødet. Det var vigtigt for alle myndighedens ansatte at være opmærksom på hvordan deres handlinger og udtalelser påvirkede medierne og offentligheden. Jeg har ikke lavet motion graphics på opgaven, men leverede i stedet alle de grafiske elementer, der blev brugt i videoen. (Arbejdsgiver: datagraf)

DGI: Videokursus

Som reaktion på fjernelsen af statens portostøtte i 2018, havde DGI til hensigt at støtte deres medlemmer med at tilpasse sig det ændrede mediebillede. Med dette formål blev beslutningen taget om at opfordre til brug af digitale kanaler. DGI mente, at det ville være en effektiv strategi at uddanne deres medlemmer om vigtigheden af at opnå højere kvalitet af videoer ved brug af smartphones. Jeg blev tildelt opgaven med at skabe en serie af undervisningsvideoer, der skulle forbedre kvaliteten af det medieindhold, som medlemmerne producerer. Desuden afholdte jeg workshops og foredrag på tværs af forskellige DGI-afdelinger, for at dele min ekspertise i produktion af smartphone videoer. Som eksempel på resultatet af denne initiativ, kan du se et uddrag af de videoer, som jeg producerede.

Videokategorier - intro

Praktisk visning af iMovie’s brugerflade.

Tilbehør og opgradering - mikrofoner

Tilbehør og opgradering - mikrofoner

Kentaur Workwear

Roast Christmas Duck with Marius von Hörsten english

Kentaur leverede 40 små videoklip med en samlet varighed på 52 minutter, med en frygtelig baggrundsstøj. Det skulle jeg koge ned til under 7 minutter, lyden skulle fikses, og noget skulle gøres for at få det hele til at hænge bedre sammen. Jeg løste baggrundslarmen med et filter, og købte musik til at spille som loop i baggrunden, hvilket gjorde de mange klip mindre forstyrende. Til sidste fik vi en tysk-engelsk oversætter til at lave undertekster, som jeg lagde ind på videoen. (Arbejdsgiver: Datagraf)

Kentaur Workwear: animation til julekampagne

Uden meget andet end en håndfult produktfotos og et lille budget til lyd og animation, udarbejdede jeg denne korte Facebook annonce for kentaur (Arbejdsgiver: Datagraf)

Musikvideo på budget

Miners Outfit var et rock band startet af sangeren fra Urkraft, som jeg allerede havde arbejdet med on/off i snart 20 år. Det var en fed mulighed at få udfordret mig selv som kameramand, konceptudvikler og videoredaktør da jeg lavede 2 videoer til bandet. 

Miners outfit "Through Your Skin"

Før postcentralen ved Københavns Hovedbanegår blev revet ned, lykkedes det mig at forhandle en aftale på plads med nedrivningsfirmaet, så vi kunne optage en musikvideo for bandet. 

Miners outfit "I Dare You"

Med kun en uge til rådighed og nul penge, lykkedes det at skrue den her lille musikvideo sammen. Det jeg nok er mest stolt af, er hvordan jeg med kun 3 redningsveste fik videoens første 40 sekunder til at virke!

Cookies

OM NOM NOM!!! Hands off! I dont't share my cookies!