Ryde eBikes

Ryde Culture er en innovativ  thailandsk virksomhed, der bygger elegante og stilfulde elcykler, der sælges over hele verden. Disse e-cykler er kendt for deres kvalitet og pålidelighed, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv og miljøvenlig transportform.

X-Tems

Italiænske X-Tems skulle bruge ny hjemmeside til præsentation af deres nyudviklet specielle foldemekanisme til elcykler. Samtidig skulle de bruge nyt logo til at præge produkterne med.

Nordic Smart Home

Da jeg først tog kontakt til startup-firmaet Safelii, søgte de en digital designer med UX erfaring. De forhandlede gadgets, der gjorde det muligt at kontrollere elektriske enheder i hjemmet fra en app. 

Irmas kundemagasin “Krydderiet”

Irmas trykte kundemagasin “Krydderiet” blev produceret hos Datagraf, og det var oplagt at lave en digitaludgave, der kunne være med til at øge magasinets potentiale.

Urbex: Urban Exploration fotos

Urban Exploration er en hobby, der handler om at opsøge steder der er glemt af omverdenen. Ofte er det forladte bygninger og industri, steder den normale befolkning ikke kommer. Jeg har kombineret denne hobby med min foto-hobby, da jeg syntes der er noget fascinerende ved det man ser, og det er oplagt at dele det med dem, der ikke selv oplever det.

Bandfotos & koncertfotos

Da jeg selv har spillet i bands siden jeg var 18, har jeg et godt netværk at venner og bekendte i musikbranchen. Dette bringer ofte opgaver i form at bandfotos og fotos fra livekoncerter.

Unit Shifter Records

Jeg har spillet i 3 forskellige bands med Søren Lemmike, så da han fortalte at han ville starte pladeselskabet Unit Shifter, og udgive elektronisk musik, var det helt naturligt at levere selskabets logo og endda et pladecover til ham.

Videoer

En blandet samling videoer, jeg har optaget og redigeret gennem de sidste 10 år.

Logoer

En samling logoer jeg har lavet gennem årene for diverse forretninger, projekter og musikere.

eBike Parts

eBike Parts importerer og sælger unikke reservedele og opgraderinger til elcykler. Da jeg bemærkede den lille virksomheds høje serviceniveau og kvaliteten af deres produkter, tilbød jeg at redesigne deres e-handel. Det har været et godt arbejdsforhold lige siden, og jeg har endda blogget og vlogget lidt for dem.

Cookies

OM NOM NOM!!! Hands off! I dont't share my cookies!